Времето ...кога сите беа (во) едно „стадо„ !!!
Времето ...кога сите беа (во) едно „стадо„ !!!
lav Интересно „размена„ на мислења меѓу македонските парламентаци , во мигот кога државата сосе Народот „ита„ кон дното на одржливото живеење. И внимавајте кого бирате ...на следните Избори мислам ....кои ни предстојат во блискава иднина ...за да не доведеме некого на власт од „стадото„ кое нема да ни одговара , разбира се. Колку да се подсетите ....читајте за ова овде каде е за тоа детално „пишано„: [url]http://www.vecer.com.mk/tekst.asp?tid=23309[/url]
трендафил Очигледно е дека Ѕинго ја излезе, ја го избркаа од наследничкото на комунизмот стадо. На негово место се врати последниот овен предводник на стадото од времето кога беше единствено, Петар Гошев.