Етничка сродност и автоперцепција-Анкета.
Етничка сродност и автоперцепција-Анкета.
Vasilije Кој народ го сметате за етнички поблизок?Во продолжение би било убаво да напишете нешто повеќе за основите на вашата определба.
tomislav1978 Begaj be na istorija, ovde e politika
Vasilije Ова не е прашање сврзано директно со историја.
nukleus Etnicki poblizok narod nemame od site ovie sme imale samo "okupatorski" zelbi.
tomislav1978 Pa togas odi na http://forums.vmacedonia.com/forum.asp?FORUM_ID=51 i postiraj tamu
Vasilije Модераторе, делетирај ја оваа анкета.