Владата (како да) ни се растрчала по светот...?
Владата (како да) ни се растрчала по светот...?
lav Ова ...може да значи само дека конечно се свестиле нашиве владетели...(при крајот на мандатот свој) се што ветиле и неисполниле..и кога јајцето им е веќе стасано до ..зот , еве некои за пофалба нели новотарии....а кои се искажани тука. Иако препорачувам да не гласате за нив...оти имаат „касније„ палење...нели?. [url]http://www.vest.com.mk/default.asp?id=111714&idg=6&idb=1686&rubrika=Makedonija[/url]