Фудбалска обложувалница на VMacedonia.
Фудбалска обложувалница на VMacedonia.
a-pin-dim Ќе си земам за право да го сменам малце топикот на димета. Значи дечки за секое тековно коло овде ќе добивате по некоја вредна информација или предлог тип за некој од натпреварите. Исто така имате слобода да давате коментари и ваши предлог типови. п.с. сеирот нема да се толерира си имате друг подфорум за таа намена
fio Ме избриша кај шо се фалев! :-))