I Believe I Can Fly...
I Believe I Can Fly...
Goran-Skopje Za onie koj uzivaa i za onie koj samo slushale za nego... http://www.youtube.com/watch?v=rqpo6C6VZ8M&search=Michael%20Jordan%20 Michael Jordan Top 10 Best Dunks http://www.youtube.com/watch?v=4xcUvKaqAEs&search=Michael%20Jordan%20 Michael Jordan Top 10 Amazing Foul In http://www.youtube.com/watch?v=qjLgInG4_9E&search=Michael%20Jordan%20 ...kje ima podobar?
wolf_pack
quote:
Originally posted by Goran-Skopje
...kje ima podobar?
Подобар all-around играш сега за сега нема. Ќе почекаме малку, уште некоја деценија :) За закуцување, рамен му е Vince Carter, особено тие од 2000 Slam Dunk COntest[8D]
Goran-Skopje Carter spored mene e povekje siledziski nastroen, kaj MJ e drugo, ubavinata se gleda...
wolf_pack MJ е мозок човек, знае како да ја манипулира медиата, знае како да води thrash-talking, ден и ноќ во сала шутираше, уметник на терен :) Vince Carter е гомно гомносано, продадена циганарија..Vince нема никогаш до тој степен на класа да стигне. Али за закуцување тешко да му се најде рамен.