Do Administratorite.
Do Administratorite.
a-pin-dim Kaj koj admin da se obratam za da izbrise postot na bugarniot od topiceto makedonska fudbalska repezentacija sto ima staveno post pogresen, neznam kako do sega i ne go izbrisale i kako moze da ne go zabelezite toa. Samo se prasuvam sto bara post od kup na uefa na topic za Makedonska fudbalska repezentacija. Vi blagodaram odnapred.
intel ete dime go srediF bugarinot. Si go naveja toj so tebe. ps.drug pat pisi mi PP ako ima nekoj za ciska, gledas drugive se pravat vazni.
a-pin-dim Ne znaev koj e zadolzen na toj podforum pa morav vaka da napravam.. Znaci od sega i ponatamu kaj so ke zabelezam post sto ne e potreben na topicot ke te izvestam tebe na pp.
Jakov Dime ne se prasuva toa kaj administrator nego kaj AdministratorKATA. Daj ti se molam....[:D]
a-pin-dim
quote:
Originally posted by Jakov
Dime ne se prasuva toa kaj administrator nego kaj AdministratorKATA. Daj ti se molam....[:D]
Topicot e postaven za site admini na forumot, plus toa topicot ne e otvoren na seir tuku na del kaj so mozat da mi pomognat adminite.
DJ_SHEMA dime, ne kaj intel tuku tuka kj eostavish poraka za da koj prv pomine da ja sredi rabotata. Site nie administratorite gi gledame SITE forumi.
a-pin-dim Okej alek, znaci sve sto se slucuva so podforumot fudbal koj post nema da pripaga na toj topic ke bide izvesteni tuka.
orlak FORUMOT E katastrofa so vakvi forumdjii! go nema onoj shmeh od AJvar,.[?][?][V][V][V]
dejan VM ne e Ajvar.
Όσηεπ VM e Virtuelno Malidzano.
sasha VM e zakon!:)
SpaceLily Arkan e ziv!