разно разни бизнисмени и рекетари
разно разни бизнисмени и рекетари
orlak еве мислам дека е време да почнеме една тема за нашите разно разни бизнисмени и рекетари кои своето богатство го стекнаа на најлегален начин со посредство на власта. ајде да почнеме од бившите и сегашни претставници од милиционерскиот ков познати во минатото и сегашноста како најиздржливи и вечно не сменети на хиерархиските позиции. прв на ранг листата е господинот неговото височество Бранко Бојчевски и неговата империја.
orlak еве вака сега господинот Бојчевски или најува=еното негово мафијашко височество задол=ено за собирање пари и останати материјални средства за „фамилијата„ на бране како и нивно обезбедување, паричките ги направи на најмо=ен егален начин, си отвори агенција за обезбедување и преку институциите на власта наплаќа по одредена цена, впрочем тоа е старото добро правило, користи додека мо=еш. ама некако сметките ќе му се поматат знаејќи дека си намно=и непријатели и во полицијата во која сеуште преку свои полтрони има контрола, и кај опозицијата но и во подземјето кое радо би го тргнало само да паднат неговите. а јас верувам дека крајот ќе му дојде на тааа типична шовинистичка свиња. ај само земете го извештајот за повраток на ддв за агенцијата оса. и се ќе ви биде јасно. кој му води контрола колку луќе ќе анга=ира за партиски избори, за обезбедување на фирми за разно разни глупости итн.
NACIONALIST za takvite samo 7,9MM, samo za toa imaat zasluzeno