Медицински контроли пред имиграција во Канада
Медицински контроли пред имиграција во Канада
The2ndSun Здраво дечки, Јас и сопругата сме пред по~еток на постапката за имиграција во Канада и ме интересира што е потребно како медицинска контрола да с енаправи и каде. На нивниот официјалне сајт има само дека треба да се направи некаква медицинска контрола. Претпоставувам дека ХИВ и ХЦВ треба...но ако имате детали ве молам кажете... Поздрав
zlotty_co_380 http://forums.snapsolutions.ca/ ke ti kazaat baraj tuka pogore, se imas. So srejka za Canada
The2ndSun Благодарам, Ова помага...и супер што на некого му текнало да направи (отвори форуми) и за такво нешто...