Alpinizam
Alpinizam
OooOo Eve eden ubav link -> http://www.alpinizam.org
јузер Одличен сајт. Можеби фали процесот на качување да се поткрепи и со слики, и некои технички детали за опремата да се дадат. Интересно е што јажињата имаат свој рок на траење во кој се смета дека се сигурни. После одреден број на качувања тоа се фрла во ѓубре.