Тастатура!
Тастатура!
Unreal За ТВ Џурулти Кутија, За Лична карта Сурат тапија итн итн, е сеа да видиме од каде ги пишуваат овие зборови[:D] [url="http://www.on.net.mk/WBStorage/Files/turska_tastura.jpg"]тука[/url]
misko :)))))))))))))m llelelele