Mali misli od golemiot um
Mali misli od golemiot um
dalila Samo ti bidi glupav toa ne boli. Zezaj se so zivotot samo vnimavaj toj da ne te zezne tebe. Vo ljubovta da se prosti toa znaci vistinski da se saka. Dete si onolku kolku sto cuvstvuvas deka si. Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot. Pijaniot gleda duplo, a vljubeniot ne gleda nisto. Da bev misla sekogas ke ti doagav na pamet. Najvazno od se e covek da znae da bide zadovolen so sebe i so ona sto go ima[:)] Ljubovta e najgolemo zlo, sekogas nekoj place.
dalila Nemozes da go dobies najdobriot prijatel, najdobrite prijateli se steknuvaat. Ljubovta nitu se kupuva, nitu se prodava, taa edinstveno se dava i se prima. Samo onoj sto padnal. Moze na drugite da im dade prav primer kako da stanat. Vredi da se boris za ona sto vredi da go imas. Zosto zemjata e trkalezna? –Za da moze sekoj covek na nea da bide centar. Drugarstvoto i ljubovta se dve granki na edno drvo, samo sto na ednata ima poveke cvetovi. Veruvaj i na ljubovta i togas koga ke ti zadava bolka ne go zatvoraj srceto.[;)]
sisi Dalila,pa ova se "mali" misli od golem um,ne zafrkavaj.:) Ozbilna sum! I navistina se ubavi.Sega ke najdam edna od mnogute ssto Aco gi ima postirano (ke mu karam edna sto mene mnogu mi se svigja). :) Постоење на дел за пушење во еден ресторан е исто како да постои ДЕЛ во еден базен наменет за уринирање!
dalila Imash pravo...greshno sum pishala, ne ni primetiv[:D]...sega kje popravam[;)]
sisi eve uste nekoja..:) 1.Човек кој што не прави грешки, обично ништо не работи! 2.Некои врати се отвораат со клуч, но некои само со глава! 3.Ништо не е подосадно отколку што е среќата на другите!
SpaceLily "Od koga ke mi gi simnit site zvezdi od neboto na dvajcata ke ni se stemnit" - SpaceLily
sisi
quote:
Originally posted by SpaceLily
"Od koga ke mi gi simnit site zvezdi od neboto na dvajcata ke ni se stemnit" - SpaceLily
Da ne puknes,slatko me iznasmea,xaxaxaxaaaa...Eeee,ova se vika golema misla!!! xaxaxaxaaaa...ti si otkacena bre Spejske totalno..[:D]
SpaceLily :))) Jas samo si kazav edna moja definicija spored moe lichno iskustvo:) Mozda zvuchit smeshno ama stvarno taka e:))))
dalila Ljubovta e kako pesna, a ne postoi pesna bez kraj. Ljubovta e luda – preskoknuva potok tamu kade sto ima most. Nisto vo zivotot tolku ne ne razocaruva kako koga strelaat vo nas i nema da ne pogodat. Ne e dovolno da imas zdrav razum, treba da znaes id a go upotrebis.