Прчевски пијан крадел када
Прчевски пијан крадел када
трендафил „Кадата била голема, па Прчевски морал да ја влечка по скалите и го оштетил емајлот", пишува во извештајот на битолската полиција, како што пишува денешен „Вест“. А тој се брани во изјавата на полицијата со зборовите: „Знам дека излеговме, ама не знам ни каде отидовме ни што направивме, бидејќи бев во напита состојба и не можев да се контролирам за моите поступци. Сабајлето се разбудив дома и видов дека сум повраќал.“. Настанот е од студентските денови на Прчевски. [url="http://www.vest.com.mk/default.asp?id=113708&idg=6&idb=1716&rubrika=Makedonija"]Види повеќе[/url]
nepobedliv postupci...bitolajcani ne govoeat tka de?
The_Crow Ova sabajlevo go procitav vo west, ne mi se veruvase megutoa tocno bilo, i deneska toj coek e Javen Obvinitel na drzavickava, bruka e toa, ama sto ke pravis site se takvi.
NACIONALIST prceski e eden obicen PRC, i nisto drugo
Pro Patria 2 pa i Bush e pijanica pa ja vodi Amerika :)
toni_a ama bush mava i po drugite ,ne mava samo po svojot narod! ha ha, kada da kradesh...[:D][:D][:D] a pijanata sostojba mnogu govori za psihata na eden chovek!! ps-ima li nekoj psiholog tuka da ni rastumachi sto znachenje ima ova?? Zlotty,sonovnikot?? [:D]
Goran-Skopje Shto ima veze shto kradel, chim do kada mu bilo znachi magare bil napraven.
OooOo Jaka muda ... deka Prchevski e skot, skot e, ali temava e zhiva glupost ... Shto ako vlechkal kada? Na kraj kraeva sekoj bil pijan i sekoj nekogash kako mlad prael gluposti. Da go napravel toa nekoj drugar na trendafil, the crow ili nacionalist sega kje sedele so drugarite i kje mu fakjale seir i kje se smeele ... ama vaka ... prchevski go drapaat poshto nemaat druga rabota ...
NACIONALIST abe brat, za toj PRC, ne treba da se odvojuva prostor ovde na forumov, zatoa sto toa ne vredi da se rasprava za nego se vide toj sto napravi za ova vreme, i poveke nema da se javam so komentar i da komentiram za toj glupak.
трендафил Се работи за интересен настан од животот на јавниот обвинител. Веќе се знае дека пијан (исто така во младоста) предизвикал кафеанска тепачка. Проблемот е што ќе биде ако Прчевски се напие кога како обвинител ја претставува Македонија. Еве уште една интересна вест, за амнестираниот дезертер од времето на војната во 2001 година, Борис Кондарко.
________________________
КОНДАРКО СЕ ПЛЕСНА! Ова се дел од фотографиите за бришење. Имено, полицијата му нареди на нашиот фоторепортер да ги избрише направените фотографии од местото на настанот, арно ама... Арно ама некои работи не се бришат. Фотографиите можете да ги видите [url="http://www.vecer.com.mk/tekst.asp?tid=25350"]овде.[/url]
________________________
Тоа што пратеникот и член на раководството се плеснал, може да му се случи на секого. Нема да прашам ни кога ги заработи парите за автомобилот. Но да се тера фоторепортерот да ги избрише фотографиите од дигиталниот апарат (да бил класичен, сигурно полицијата би го извадила филмот) е карактеристика за диктатури. Доколку СДСМ не е диктаторска партија, треба под итно да се откаже од услугите на Кондарко, кога веќе тоа не го стори по неговото дезертирање од АРМ. Дури и во време кога неговата партија беше на власт, а Бучковски министер за одбрана. Што би рекле, не може да се вади дека не сакал да се бори за Георгиевски, а против својот Али Ахмети.
Makedon Naslovot e Kondarko se plesna od pozadi. Ima fotografii so dvajca batki slikani zaedno so nego [:D][:D]
intel a zamislete da trcal gol kako student po hodnici vo internat:)))
Makedon
quote:
Originally posted by intel
a zamislete da trcal gol kako student po hodnici vo internat:)))
Rabotata so Prcevski e seriozna. Covek koj na 24 godini kradel, imal tepacki, ne moze da stane Glaven Javen Obvinitel vo RM. Krazbite mnogu govorat za covekot. Ama so ogled na toa od kakva partija doaga, nisto ne me cudi.
tomislav1978 Za koi tepacki zboruvas be Makedon?
Strelec Sedi sega ti miren... Toa so tepachkite e vmetnato za pointeresno da izgleda celata situacija! Ich ne te biva be Tomislave!?
lav
quote:
Originally posted by tomislav1978
Za koi tepacki zboruvas be Makedon?
Пред да биде наименуван на фунцијатаа ...во некој од тогашниот печат излезе информација за КАФЕАНСКА ТЕПАЧКА предизникана од поосочениот прокуратор сегашен...а тогашен студент по право(раздавање) ...нели?. Сирте архиви се исчистени од податоци....така да не можам да ти дадам линк, за да и самиот прочиташ. Останува да ми веруваш оти за ова имам слушано на ТВ медиумите...пред да стапи на фунцијата.
tomislav1978
quote:
Originally posted by lav Пред да биде наименуван на фунцијатаа ...во некој од тогашниот печат излезе информација за КАФЕАНСКА ТЕПАЧКА предизникана од поосочениот прокуратор сегашен...а тогашен студент по право(раздавање) ...нели?. Сирте архиви се исчистени од податоци....така да не можам да ти дадам линк, за да и самиот прочиташ. Останува да ми веруваш оти за ова имам слушано на ТВ медиумите...пред да стапи на фунцијата.
Lav, ja pak nekade slusav, Gvujo siluval 5 starici, ama bidejki 1998 bil na vlast site arhivi ce iscisteni po negovo baranje...e zato nema da ti dadam link... Sega ostanuva da mi veruvas oti imam slusano na TV..
tomislav1978
quote:
Originally posted by Strelec
Sedi sega ti miren... Toa so tepachkite e vmetnato za pointeresno da izgleda celata situacija! Ich ne te biva be Tomislave!?
Da be kako ne mi tekna..ncncnc
Strelec
quote:
Originally posted by tomislav1978
Gvujo siluval 5 starici...
И тоа ли Грујо го направил??? Ова е фрапантна вест!?!?!?
SirAndReW Opasno bate bil Prchevski[:)]