Priroda ili silikoni?
Priroda ili silikoni?
SpaceLily Koga bi imale shansa i normalno bi bile dobro finansiski potkovani,dali bi naprajle nekoja promena na sebesi (fizichka) ili se sakate bash takvi kakvi sho ste?Znachit bi zgolemile gradi,zadnik,usni,bi naprajle liposukcija,ili mozda plastichna operacija na nekoj del od teloto sho vi e kompleks cel zivot?
sisi E sega ako kazam,pak ke reces ironicna sum.:) A ne da bi menjalaaaa...Ama nemam pari,inace tocno znam kako bi se smenila,ni rogjena majka da ne me prepoznae!:) Eve na primer edna Julia Roberts vo Skopje,bas fino bi dosla,a? :):):)
SpaceLily Ne be ..ne velam deka si ironicna:) Ne e sramota na deneshno vreme da se praet bilo kakvi promeni na fizichkiot izgled :0 98 % od estradava go praet to:) I jad da imam pari bi naprajla na neshto :P
Mona Lisa OOoooo kolku si se sakam vakva kakva sto sum si.[:D] Ajde malku ozbilno.Nisto ne bi promenila deka ama nisto ne mi smeta sto gledam na mene.Se si e ok.Nemam kompleksi.[8D]
The_Crow bi si presadil kosa bidejki i onaka mi paga i toa vo golemi kolicini pa nekako me faka paranoja :))) bidejki na 23 stanuam keljav :))
wolf_pack
quote:
Originally posted by SpaceLily
Znachit bi zgolemile gradi,zadnik,usni,bi naprajle liposukcija
Секој како милува, но јас да си кажам дека супортирам и природни и вакви потези кај дамите[:D][8D]
LIDIJA - SKorpija Kako me dala majka priroda - taka.Ako treba korekcii kje gi pravam po priroden pat.Ako me sakaat kje me sakaat kakva shto sum.[:)] Pod noz, samo za nedaj boze ako imam potreba zaradi zdravstveni prichini i estetika. Inaku ne bi bila mashko vo deneshnicava, a pogotovo ne onamu kaj shto e VeGas.Ne znaesh shto prirodno, a shto e veshtachko [:D]
Mona Lisa
quote:
Originally posted by LIDIJA - SKorpija
Kako me dala majka priroda - taka.Ako treba korekcii kje gi pravam po priroden pat.Ako me sakaat kje me sakaat kakva shto sum.[:)] Pod noz, samo za nedaj boze ako imam potreba zaradi zdravstveni prichini i estetika. Inaku ne bi bila mashko vo deneshnicava, a pogotovo ne onamu kaj shto e VeGas.Ne znaesh shto prirodno, a shto e veshtachko [:D]
Taka si e Lidke zasto da se pravam nekoj sto ne sum.Majkata priroda si znae najdovro..Nikoj ne e sovrsen[8D]
RaGeAnGeL hmmmmmmmm.....ne poshtovam takvi raboti ic...mozda ke napram laserska depilacija i to je to,drugite pari ke gi ispijam ahahhahahahaa
misko Rage za pijanje stanuva zbor?Jas kje odam so shise Jim Bim do kaj dokturot i kje mu recham da mi go proveri dzigerot malku.Ama straf mi e da ne frli mantilot i da fati jabana.
Mona Lisa
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
nikogas pojke ne ke moras da se brichis ,depilirash i takvi raboti...RAJ!!
Pa i raj li ke bide.Toa mi e najdosadnata i najbolnata rabota so moram da ja pravam...
Lidija Lugeto se prat za ubajna i nivno pravo sekoj za sebe, ama fala bogu so ne sum jas lugeto i nikogas nema ni da napram mnogu za fizicka da bidis tip-top. Ama vnatresno mozi treba nekoja operacija :))) Rageangel kazvaj kakov efekt ke ima ta laserskata depilacija! :)
RaGeAnGeL nikogas pojke ne ke moras da se brichis ,depilirash i takvi raboti...RAJ!!
Lidija Wolf ovie potezi sega ne se aktuelni samo kaj damite. Arno gi suportiras damite dali suportiras i za tebe. Daj i kazi ti za tebe licno dal si za ili ne za?!?:)
lepak096 a jas si rekov na drugo e posvetena temava hehehe ali sepak ne bi menal nisto voopsto.
orlak дефинитивно не! [^][^][^][^][^][^][^][^]
Unreal Јас би си стајл силикони, убаво ќе се најдат при мастурбација [:D][:D][:D][:D][:D]
Simona Мислам дека изгледам сосема солидно, задоволна сум од својот физички изглед и немам потреба од такво тип на интервенција. Можеби кога ќе подостарам сега за сега не.
Tanja19 ushte silikoni da stavam i moze ke pocnam da letam:) i za drugite plasticni operacii sum protiv...mislam jas ne bi otishla,a drugite sho sakat neka si pravat...ne gi osuduvam,nivni licen izbor... a za trajna depilacija sakam da otidam...veke prashav,izgleda maj negde ke idam...ali mi kazaa oti mnogu bolelo pa moze i ke se predomislam... neli vikaat traj babo za ubavina...ali sho znam bash,ednas se zae*av taka... ...pred dve godini koga gi otkazav cigarite se popraviv i sakav preku nok da oslabnam odev na tretmani za slabeenje,masazi protiv celulit i takvi stvari...i mi tekna da odam na vakumski tretmani...nenormalno bole,odev na sekoj treti den...yes da imashe jaki rezultati,ali uste sea koga ke mi tekne kolku boleshe mi se loshe...na sekoj tretman na se povisoko nivo me stavaa,so znaci se poveke boleshe i ne bole samo za vreme na tretmanot,tuku celo vreme nozite me bolea kako so modrici,a na seto toa morav dnevno minimalno nad 3km peshacenje,plus da vezbam i mn tecnosti da pijam...ushte ednash na takvo neshto da odam?-jok,nema shansi!zatoa za liposukcija nema sansi nikad da se nafanam...ili neshto slicno...ovoj tretman koga boleshe,koj znae posle operacija koi jaki bolku se... a sega za sega mislam oti nemam potreba od bilo kakvi operacii.pod noz samo ako epten nekogas se mora,zaradi zdravstveni pricini... u sekoj slucaj,ako probuvas da smenish nesto na tebe najarno e po priroden pat.potrudi se maksimalno;)