Молба
Молба
Simona Сакам да Ве замолам некој доколку има некаков матерјал на англиски јазик за Илинденското востание и доколку е расположен да го сподели со мене, би Ви била благодарна. Мојот меил [email protected] Ви благодарам од се срце Поздрав
ozonce Stranicitaa www.ilinden.mk e zatvorena, a tuka iamsh mnogu informacii proveri mozebi neshto ke iskoristish: http://www.culture.in.mk/default.asp?rub=100_Years_Ilinden
Simona Ви благодарам Озонце, сега ќе видам.