Ванчо Муратовски реизбран за претседател на ССМ
Ванчо Муратовски реизбран за претседател на ССМ
трендафил Многумина мислат дека синдикалците згрешива што повторно го избраа Муратовски за претседател иако не направи ништо ниту за неколкуте илјади отпуштени само заради својата партијска припадност, а подоцна заменети со членови на партиите од власта, пред се` од ДУИ, ниту за правата на тие што се останати на работа. Едноставно, повеќе направи за власта отколку за членството. Јас пак мислам дека изборот на синдикалците е добар. Ванчо Муратовски беше добар синдикалец пред да дојдат ДУИ и СДСМ на власт. Бидејќи овие партии сигурно ќе одат во опозиција, работниците очекуваат нивниот претседател повторно да стане добар синдикален лидер.
NACIONALIST ne e reizbran toj ludak od nikogo, tuku sam si se reizbra, i toj e prodolzena raka na lazgoto buckovski
NACIONALIST hi hi hi car na propadnata parija sobrana od edna raka komunjari
NACIONALIST
quote:
Originally posted by tomislav1978
naci ke dojdat izborite, ke vidime togas kako ke se smees
dobro be kolega! zarem ti navistina se nadevas deka ovoj sto ti e na slikava ke go ostapovtorno da ja vodi Makedonija??? neeee be ako treba so zabi ke iskinam i nema da ostani poveke
Makedon Evropskite sindikalci poracaa deka SSM raboti kako vo socijalizmot t.e. RABOTI ZA VLASTA. Bog neka im pomogne na rabotnicite, so SDSMovecot Muratovski, koj si go gleda samo sopstveniot interes.
orlak KATASTROFA
трендафил
quote:
Originally posted by Makedon
Evropskite sindikalci poracaa deka SSM raboti kako vo socijalizmot t.e. RABOTI ZA VLASTA. Bog neka im pomogne na rabotnicite, so SDSMovecot Muratovski, koj si go gleda samo sopstveniot interes.
Работи за власта, ама само до изборите. По смената на власта ќе си дојдат работите на место и Муратовски борејќи се за опозицијата (ДУИ неговиот омилен македонски партнер) ќе се бори и за работниците и нивните права.