Do kade e Jurumleri na celo so јузер!!! (3 del)
Do kade e Jurumleri na celo so јузер!!! (3 del)
јузер [url=""]1[/url] [url=""]2[/url] [url=""]3[/url] [url=""]4[/url] [url=""]5[/url] [url=""]6[/url] [url=""]7[/url] [url=""]8[/url] [url=""]9[/url] [url=""]10[/url] [url=""]11[/url] [url=""]12[/url] [url=""]13[/url] [url=""]14[/url] [url=""]15[/url] [url=""]16[/url] [url=""]17[/url]
Strelec Ц ц ц!?:))) Ако си ти токму, јас Панајот да не се викам!:)))
јузер Удривме кладба со градоначалникот на Припор, инаку мој драг колега, дека ако го престигнам со 18:17 во страници ќе го припојам кон Јурумлери.. Сега за сега мртва трка.. [url="http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=14278"]Do kade e Jurumleri na celo so јузер!!! (3 del)[/url] VS. [url="http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=11324"]Do kade e Skopje na celo so Tripun!!! (3 del)[/url]
јузер Ништо, ко Кометал си ја шитнав утакмицата. Сега ќе се качам во 20-ка да се возам се до последна станица Припор за да агитирам кај припорќани да станат членови на ниедна јавна група.