Do Administratorite ftor pat.
Do Administratorite ftor pat.
a-pin-dim Daj ne zezajte i ne mi menite porakite .... preteruvate veke so toa covek kolku e dobar vija mi se kacuvate... prestanite ednas veke duri nemozam da se logiram na profile... SRAMOTA ZA FORUMOT.
SpaceLily Dime....iskreno da ti kazam nastrana zaebanci i sve ama so ovie topicive,so potpalvenjava ognoj po forumov jas ne znam kako te toleriret i te ostavet voopshto da se logirash na forumov!Mozish privatna poraka da pratish do nekoj admin mesto javno da otvorash topici i da gi pretstavuvash adminive i forumov vo poinakvo svetlo pred novive useri!Tu bre kako ne ti fuknav eden ban dur bev admin bar nemashe edna nedela da se logirash na forum.
slasa dime nikoj ne ti menuva topici ,samo editirano ako pcues nekogo ili vrejgas , toa moze da se desi ,a da ti menuva nekoj posttovi ne se desava
a-pin-dim
quote:
Originally posted by slasa
dime nikoj ne ti menuva topici ,samo editirano ako pcues nekogo ili vrejgas , toa moze da se desi ,a da ti menuva nekoj posttovi ne se desava
Cicko slave ne mi e smenet topic tuku mi e smeneta ovaa poraka... Љубовта е птица им треба крила Љубовта е болка за неја треба сила Љубовта е крила зошто си ми толку мила Љубовта е таа што те прави ЕДИНСТВЕН... plus imaf uste nesto napisano i toa e izbrishano. Spacelily ti gledaj si rabota i ne se mesaj kaj so ne ti e rabota jas tebe ne te ni pitaf zatoa ke ti kazam IGNORE.
toni_a Dime ,a kade toa e smeneto? vo kakva poraka?
digital_burning Хмммм и мене ми фалат постови.
Strelec
quote:
Originally posted by digital_burning
Хмммм и мене ми фалат постови.
Vo vrska so tvoite postovi beshe neshto greshka napravena... No vo idnina kje vnimavame da ne se povtoruva chesto greshkata! Ako sluchajno zabeleshish deka ti fali nekoj post, pishi mi vednash PP!
a-pin-dim
quote:
Originally posted by toni_a
Dime ,a kade toa e smeneto? vo kakva poraka?
toa sto ti pise na tebe tamu 111-11....... kaj mene ima pisano poraka.
RaGeAnGeL a koj e toj edinstven?
SpaceLily Dime dosaden si ko muva na l***o so oproshtenje.
јузер Горан, со опрошење ама од Скопје си.
Goran-Skopje Abe ziv spas...[:)]
BorisVM Dime, Ova ti e posledna opomena. PRESTANI DA IZIGRAVASH ZHRTVA. Poshto posle "ftoriov" pat, nema da mi smeta da te trgnam od forumov.