До модераторите
До модераторите
Vasilije Зарем ќе гледаме везден натпревар по копи/пеист СПАМ помеѓу „Македон„ и „Варварин„?Типовите наоѓаат сајтови на геоситиес кои ги направил некој лимар или бравар кој ОЦРовал некоја бугарска брошура и парче по парче ги копираат поставувајќи 5-10 топика еден после друг.
toni_a ako ne ti se svigja na forumot ,slobodno vrati si se od kade si doshol!