"Shoping so Partner/ka"
"Shoping so Partner/ka"
sasha Devojki: Dali mozete da go povedete so vas vasiot decko, partner, soprug vo shoping bez da "ON" na sekoi 5 min. gleda na saat, vozdivnuva od dosada i prashuva...Dali si gotova? Decki:Kako vie gledate na shopingot?...ili..Dali na toa gledate kako eden vid nacin da pominete solidno i ubavo vreme zaedno?
LIDIJA - SKorpija Mmmhh gorlivo prashanje.[:D] Mazite obicno znaat shto sakaat da kupat i ne gubat vreme. Odat,odbiraat,plakjaat i izleguvaat. Nie se zanesuvame vo shopingot,razgleduvame,sporeduvame,probuvame i na kraj zavrshuvame so 10 kupeni raboti,a sme trgnale po edna.I obichno partnerot ni sluzi kako shofer i nosach na kesite.Epa kako nema da prashuva"dali si gotova? i kako ne kje pozelenuva?[xx(] Vakva kombinacija na partneri e = katastrofalen shoping [:D] Sekoja chest na iskluchoci i alal da im e. A jas uzivam da si "shopinguvam" sama ili so drugarka mi.Imavme ponekogash i eden drugar, dosta pomlad od nas, koj ne druzeshe po shoping turite samo za da gleda seir(a noseshe i po nekoja kesa kad-tad[;)])
SpaceLily Sama se si pazaram za da ne se nerviram.
RaGeAnGeL imam odeno vo shoping so drugari i super mi e so darko ednas duri i zashtediv pari
Sunshine Mozham poshto shopingot vremenski mi trae isto kako na mashkite. Edno vreme ne vleguav vo garderoba uopshte, pa koga kje gi oblechev stvarite doma ako stojat super, ako ne se delea po lugje i crven krst. Vo posledno vreme probuvam po garderobi, ali limit mi e po tri partali na eden shoping. Gledam na shoping ko na maltretiranje.
wolf_pack sasha а за што ќе ојме шопинг за да знам унапред?:) p.s. ако е за чевли голем бонус треба да има за мене :P
BorisVM Hmm, jas vo princip mnogu ne sakam da se vlechkam koga neshto se kupuva, vleguvam i go kupuvam i chao. E sega, edinstvena kupuvachka aktivnost vo koja se pridruzhuvam vednash e koga se kupuvaat bikini. :)
sasha
quote:
Originally posted by BorisVM
Hmm, jas vo princip mnogu ne sakam da se vlechkam koga neshto se kupuva, vleguvam i go kupuvam i chao. E sega, edinstvena kupuvachka aktivnost vo koja se pridruzhuvam vednash e koga se kupuvaat bikini. :)
[:)][:)][:)]
Tanja19 na shopping pretezno sama odam...nikoj nema zivci za so mene...a i podobro mi e koga sama odam,posebno ako treba nekoi pobitni raboti da si kupam,a ne neshto so ne mi ni treba...smireno,poleka si shetam,si gledam,si probuvam... nekogas koga ne sum raspolozena za sama da odam po dukani,e togas odam so moite dve najdobri drugarki i nekogas ide i eden nash drugar...ali ponabrzina e togash shoppingot,samo nekolku saata i izmegu shoping i posle shopping se sednuva na kafe:)pointereno e so drushtvo.ali ne so partner,tuku so drugari i drugarki... inace ne mi e vazno dali odam po dukani za samo jas neshto da si kupam...uzivam i da pravam drushtvo,da pomognam vo izborot:)
SpaceLily
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
imam odeno vo shoping so drugari i super mi e so darko ednas duri i zashtediv pari
Jas ko kupvev za Nova godina bev so dark i so mufla[:D][:D][:D]ama me doterajha za merak sho pokratko suknje si sho podlaboko dekolte mi odbrajaD][:D]
riba najubavo mi e koga shoppinguvam sama. koga ke e toj so mene,samo me vlece i edvaj ceka da izlezeme od butikot.ili pak mi povtoruva "e ajde de,ako ti se sviga kupi si go!"...taka da ne mi e bas po kejf,ali ponekogas stvarno me mrzi sama da se setam pa go vleckam, i primetuvam deka sum go naviknala,tocno ja znae marsutata i koga ke mu zdosadi ednostavno,si ceka-nadvor![:D]