"Sovrshena"
"Sovrshena"
sasha Sto za vas muskite prestavuva "Sovrshena Zena"?
Unreal Совршенство на планетава нема, така да не постои совршена жена нити пак совршен маж.Колку и да ти се чини за некој/а дека е совршен/а мора да има некоја мана која ќе испилва на површина со тек на времето. За мене совршенство претставува способноста за компромис.