Два телевизори
Два телевизори
Unreal Еве сега иде светското првенство во Фудбал и се знае, почнува борбата за телевизорот. Јас дома се тепав со 4-ца,т.е со моите, со сопругата и со малиот. Едните бараа вести,другата музика и слично, а малиот цртани,а се има во исто време на повеќе канали. Проблемот го решив на следниов начин. Стариот ТВ го ставив во друга соба сега моите можат да гледаат вести цел ден,новиот го слегов долу на местото на стариот си гледам фудбал колку што сакам[:D], зедов уште еден 51cm ТВ и го стајв во спална и купив ДВД плеерче за малиот може да гледа цртани колку што сака. Сега за сега се е во симбиоза,но ќе видиме[:D] Колку од вас ќе бидат приморани да купат уште еден ТВ или колкумина од вас имале слични проблеми и го решиле на сличен начин?
Mona Lisa Imame tri: Eden za mene eden za nego ako saka fudbal da gleda i eden taka ni stoi[:D]
Goran-Skopje Off: Ako vi teknuva na Del, Rodni i dedoto. Sedi dedovo na kauch gleda vo 4 tv istovremeno, doagja komshijata i mu vika: Abe zoshto gledash na 4? Dedovo vika: 5-tiot ni e na popravka.[:)][:p]
Goran-Skopje Jas imav drugar sho si imashe portable tv vo edno od dvete kupatila. Vika: sho kje citam novini, vaka bar tv kje posmatram.[:D] Jas iskreno ne ni palam tv, moze da se desi i po 2-3 dena voopsto da ne zapalam, nesto na net ako pogledam i toa e se'.
V irginia Dva ?.....[:D] imam pet , i golemi , i mali [8D][:p][:D]
Unreal Браос, да ти се множат [:D]
V irginia
quote:
Originally posted by Unreal
Браос, да ти се множат [:D]
[img]http://russianwomenabroad.com/our_forum_old/images/smiles/icon_lol.gif[/img] neka
dalila Imam dva, samo shto kje mi se....koga ima fudbal PC-vo e slobodnooo[8D][:D][:D]
Goran-Skopje Ti edvaj chekash vikendi, a?[^]
VeGaS Taman da se zadudla [:D]
LIDIJA - SKorpija Imam 2, ama nikako da go fatam daljinskoto v raka, pa zatoa go fativ (pece)PC[:D]