"Krema za race"
"Krema za race"
sasha Dosta cesto lugeto ja zaboravaat i zapostavuvaat upotrebata na "Krema za race". Taa e isto tolku bitna kako i kremata za lice i telo. Posebno treba da pazat luge koi se izlozeni na sonce ili pak koi ziveat na extremno ladni mesta p.s jas ja upotrebuvam kremata za race od "Clarins Paris" i sum dosta zadovolna. q1:Dali smetate deka "krema za race" bitna za negata na kozata? q2:Dali upotrebuvate "krema za race"? q3:Koj tip na krema upotrebuvate?
misko SOLEA
dada Sani "48 zastiten krem za race" od Jaka 80 [img]http://www.jaka80.com.mk/images/kaja_kremi.jpg][/img] Rage moze da potvrdi deka e dobar:)
VeGaS Ne koristam lubrikanti.
Mona Lisa Sekako deka e bitna..i jas upotrebuvam mnogu samo sto nemora da bide nekoja specijalna ili skapa krema ednostavno koristam "Dove" ili "Uni Cura".
RaGeAnGeL nivea,nezamenliva mi e za sve
PaBLo` Normalno deka e bitna,inace za racete koristam Nivea krem.
Tanja19 "Dove"...koristam nokna i dnevna krema za raci...i tecen sapun,isto Dove,oti samo toj ne mi gi sushe racite...ne mi e ubavo ako mi se suvi racete i zatoa redovno si gi neguvam:)neznam dali e toa ubavo ili ne ali koga se pozdravuvam so nekoj cesto zabelezuvam koj kakvi race ima,dali se neguvani,nezni:)..ic ne sakam shugavi race...na ovaa kozmetika sho ja ima denes ne treba nikoj da si dozvole da ima ne neguvani race!
antigona
quote:
Originally posted by dada Sani
"48 zastiten krem za race" od Jaka 80 [img]http://www.jaka80.com.mk/images/kaja_kremi.jpg][/img]
I ovaa "kaja" ja falat deka bila ubava,a jas koristam za race samo Nivea.
Troroga Neutrogena...najbolja je i Aldo vandini vanila-macadamia[:p]
Mona Lisa Majka mi ja koristi ovaa 48 krema za race otkako pametem i e mnogu zadovolna od nea.