Drumska kafana" Lepotica"
Drumska kafana" Lepotica"
SpaceLily Posco se otvorija ii Noken Klub i Striptiz bar a imame i birtija od sesrana,jas reshiv da otvoram edna Drumska Kafana.Ovde e se dozvoleno,od pijanje,od tepacki,od kockanje abre sve i svasta.Mi trebit personal: 4 kelnerki 4 obezbeduvanje 4 sankeri 4 tancherki 2 menadzeri 2 na vrata 1 cistach P.S sekoja Sreda i sekoja Nedela karaoke party!
VeGaS pffffffff
intel [url="http://www.mytempdir.com/549291"]drumska kafana[/url]
RaGeAnGeL e ajde istoto ta istoto sade kafani ke otvarame jas misljam ova da je brza pomosh za soodvetno treznenje so kreveti ,glikoza i vitaminski inekci
SpaceLily Ne ne barem tri da imat Sega investirav za Drumska Kafana ne mi go krshi filmof! Za Brza Pomosh ke otvorime ne e problem!
beaver hunter a be, ova so otvaranjeto kafani na sekoe kjoshe ko Skopje go napraivte...
zlotty_co_380
quote:
Originally posted by intel
[url="http://www.mytempdir.com/549291"]drumska kafana[/url]
ej intel pesnicevo e 10-ka , thx , sega ke gi otecam celo malo , a ne samo indo best
SpaceLily Zaborajv da napomenam deka deneska dobiv dozvola za slobodno vitkanje shtrafoj i sekoj shtraf ke se prodavat po pristupachna cena od 50 den.
SpaceLily Svecheno Otvoranje Soopshtuvam deka Drumskava Kafana svecheno ja otvoram i vecherva ve kanam site na besplatni pijaloci i shtrafovi posle 10 casot. Na ovaa nezaboravna zurka ke ve zabavuva velemajstorot Ferus [img]http://www.tropical-music.com/bilder/html/ferus.jpg[/img] do 12 casot po polnok a potoa za vas specijalno iznenaduvanje ...vrvni tancherki za mazite: [img]http://www.glamslamentertainments.com/podiumdancers/podiumdancing.jpg[/img] [img]http://www.glamslamentertainments.com/podiumdancers/podiumdancer.jpg[/img] [img]http://www.glamslamentertainments.com/podiumdancers/podiumdance.jpg[/img] [img]http://www.glamslamentertainments.com/podiumdancers/janehardypodiumdancer.jpg[/img] kako i specijalno shou so KARMEN [img]http://www.glamslamentertainments.com/snakeacts/snakedancer.jpg[/img] Za zenite specijalno vozbudliva zurka so dolunavedenive: [img]http://www.trianglescafe.com/dancers01.jpg[/img] [img]