За сите машки
За сите машки
Unreal кои ќе постираат на овој форум,најстрого им се наложува: Да се однесуваат со почит и добри манири спрема женскиот род. Следува објаснение зошто: Ова секако дека е машко катче,но мора да се има џентлменски однос спрема жените,и која воедно и треба да е одлика на секое машко со добри манири и добро развиен бон-тон. Ќе ве замолам да не се доведеме во ситуација каде што ќе може да не наречат машки шовинисти,за кој верувам дека нема ниеден на овој форум. Ви Благодарам однапред за вашето разбирање.