За Машките Топ 10
За Машките Топ 10
Unreal Совети кои би и им ги дале на жените во врска со мажите
Unreal 1.Да му давате што е можно повеќе пати во неделата 2.Во сабота да му давате два до три пати 3.Да не ве боли глава често 4.Да не зборувате многу и да не барате да се смени програма ако е во тек фудбалски натпревар или некој интересен акционен филм 5.Да не му прекинувате попладневна дремка ни под точка разно (сем ако причината не се однесува под 1 и 2) 6.Да го оставате да се излежава насабајле,а ако имате намера да го прекинете,нека биде поради 1 и 2) 7.Читај од 1 до 6 [:D]
fio Секогаш нашиот финиш да биде во лежечка положба, пропратен со оралка :-)
VeGaS I da ne zborat za vreme na...
DonVito 1.Da mu gi mijate corapite 2.Da mu gi mijate gachite 3.Kifla non stop da imat na trpezarijana 4.Da go ostavate da si surfat slobodno