Проверка на рејтингот
Проверка на рејтингот
Jakov Година и некој месец член на ВМ и близу 11 месеци модератор на Историја. За некого малку за некого многу. Според она што се случуваше, за мене е голем период. Година дена е доволно долг период после кој е време да удриме една проверка и контрола. Во сите демократски средини засновани на морални вредности и принципи проверката на оствареното во одреден период е редовна пракса. Не се плашам од својот рејтинг и своите постигнувања, напротив сакам да видам каде сум и како тоа изгледа во очите на другите. Се надевам ова ќе внесе малку ведрина во сивилото кое полека се расчистува. На проверка и гласање го ставам своето модераторство и своето членување на ВМ. Гласајте, коментирајте, пишувајте што Ви лежи на душата. Фалете ме, поганете ме, оговарајте ме слободно (само без вулгарности). Според своето лично наоѓање и чувство кажете си што мислите. За браќата Блгари. Ако гласате позитивно недела дена гратис пишување на блгарски. [:D][:D][:D] Гласањето ќе трае 7 дена. Благодарам. Според Вас, Јаков на ВМ е......?
sasha Dosta se karate, nema smisla veke ova.Smetam deka treba da se koncentrirame na forumov koga mozeme i da prodolzime so druzenjeto kako shto si znaeme.
VeGaS Koj go lazira brojot na glasovite?! Zaso vi e neprijatno da dozvolite Jakov da ja vidi realnosta?!
BorisVM Nikoj ne gi lazhira tuka mozhe da glasaat site, ne samo clenovite na forumot.
sirius bez nikakva zadnja namera - koj na kogo podvaluva, ili pak nema podvala, no se sozdade atmosvera na nechie samovolie....ova mi zalichi na "demo" varijanta na pretstojnite izbori...teshko se rachisuvaat rabotite duri i vo virtuelnava realnost??? ili pak taka mi se chini ...????
BorisVM Rabotite bash vo virtuelniov svet mnogu lesno i brzo se raschistuvaat. Za samovolie ne veruvam deka e taka.
sirius
quote:
Originally posted by BorisVM
Rabotite bash vo virtuelniov svet mnogu lesno i brzo se raschistuvaat. Za samovolie ne veruvam deka e taka.
sakash da kazesh deka rabotite se pod "demokratska" kontrola [:)][?]
BorisVM Ne naprotiv. Toa nikogash ne sum go tvrdel vo virtuelniot svet nitu pak kje go tvrdam. Veruvam deka treba da postoi eden modikum na pristojno odnesuvanje bez provokacii. Edinstvena greshka koja e samo moja e shto nemam do sega napishano i objaveno pravila za Moderatori i Administratori, isto kako shto ima i pravila za korisnici na forumov. Toa ima da se popravi vo najkratok mozhen rok.
sirius Ok Boris, the matter is clear...so postov vo dve rechenici objasni se.
DJ_SHEMA For the time beeing Jakov has been removed as a moderator from this forum.
intel zgreska u koraci, se izvinjavam. Go prefrliv topikov na znacajni nastani ama bez prviot post, a tolku sakav da mu ucinam na Jakov:((((
Strelec Доколку немате што да кажете на темата, нема потреба од флудирање.
Strelec Доколку немате што да кажете на темата, нема потреба од флудирање.
Jakov
quote:
Originally posted by Duhot na Vovata
Каде бе се повлекоа постовите од анкетава?
Duhu molci, temni vreminja se ova. Srekna nova `49ta. Informbiro nastapi.
Strelec
quote:
Originally posted by Jakov
Доколку немате што да кажете на темата, нема потреба од флудирање.
Имам што да кажам во врска со темата... Значи, во врска со темата би сакал да кажам дека сум изненаден од фактот што секој втор на форумов за Јаков мисли дека е арогантно копиле!? Скандалозно!!!
zlotty_co_380 I dont have comment -------The Spirit of Australia--------
RaGeAnGeL WTF BRE SO TI E?AROGANTEN SI!! I WANT OBI BACK!!!!!!!!!!!!
zlotty_co_380
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
WTF BRE SO TI E?AROGANTEN SI!! I WANT OBI BACK!!!!!!!!!!!!
na mene vaka u oci ova mi go pleskas so golemi bukvi ili ?????
Duhot na Vovata Каде бе се повлекоа постовите од анкетава?
fio
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL
WTF BRE SO TI E?AROGANTEN SI!! I WANT OBI BACK!!!!!!!!!!!!
Го разбудив копилето (Оби) пред некој ден, цел саат го гњавев на телефон за да не може да продужи со спиење [:D] Зафатен е многу демек, па не му се идело по форуми :-) А Јаков, Јаков е арогантен бидејќи е исфрустриран, и жал ми е што нема некоја нова далила на форумов, за да читам како трчал секој ден до дома за да седне побрзо на форум [:D]
Jakov
quote:
Originally posted by fio
quote:
Originally posted by RaGeAnGeL

А Јаков, Јаков е арогантен бидејќи е исфрустриран, и жал ми е што нема некоја нова далила на форумов, за да читам како трчал секој ден до дома за да седне побрзо на форум [:D]
Подобро ја да трчам по Далила, него ти по Тајсон.