Виц
Виц
Jakov Отишол Македонец у Софија в`в “квартална крчма“. Порачал виски. Како пијуцкал гледа на шанкот карши некоја ефтина бугарска курва како седи и му се смешка. Мава вискито и и вика “Да мавнам уште едо па ќе видиш ти“ Мава уште едно и и довикнува “Да мавнам уште едно па ќе те растурам“. Го мава 4тото и и вика “Само оште ова и готова си....“ Стега 5то виски и таков ѓон направен доаѓа и и вика: “ЖИВЕЈ“.... [:D][:D][:D]
Strelec
quote:
Originally posted by Jakov
Администраторите на VMacedonia гледале еден модератор како се проституира и им се смешка. И тие му викаат на модераторот "Напрај уште една грешка па ќе видиш ти". Направил модераторот уште една грешка и админите му довикнале "Напрај уште една па ќе те растуриме". Направил тој пак грешка и му викнале "Само оште една напрај и готов си..." Стегнал модераторот уште една грешка и му рекле админите: "АЈ МАФНИ СЕ АРОГАНТНО КОПИЛЕ"... [:D][:D][:D]
Ima nekoj bug vo kodot na forumov!?