Macedonians in the U.K.
Macedonians in the U.K.
wolf_pack За сите случувања, собиранки, игранки, пикници на Македонците од Велика Британија - овде. Информирајте ги останатите членови за Македонските жители во островското кралство. [url="http://www.macedonians.co.uk/"]Macedonians in the U.K.[/url] [img]http://www.macedonians.co.uk/Baner1.gif[/img]