USB Flash Drive
USB Flash Drive
AlF0t Безобразно скапа 64 гигабајтна флеш меморија Не можеме да избориме колку многу работи постојат што може да ни паднат на памет да купиме за 5.000 долари, колку што изнесува цената на оваа потенцијална флеш меморија. Два или три добри компјутери, врвен аудио систем, или автомобил...? Изборот е голем, а доларите никаде ги нема. Како што е наведено на официјалната веб страница, компанијата BUSlink, беше прва која што во минатото ги претстави флеш мемориите со капацитет од 8 и 16 ГБ, а сега се претставени флеш мемории со капацитет од дури 32 и 64 ГБ, повторно понуда со која се искачија на врвот. Ова мислење ќе го задржиме за нас, но стварно BUSlink во својата понуда нуди флеш диск со неверојатен мемориски капацитет од дури 64 ГБ. Дискот се разликува од останатите на пазарот и по четири пати побрзиот пренос на податоци од вообичаените мемории кои работат на USB 2.0 подршка, но не се наведени конкретните причини за тоа.
AlF0t USB мемориите во последно време се се поактуелни. Се изработуваат во најразлични форми и дизајни, а некои дизајнери се потдрудиле да ги направат да бидат и забавни. Докажано е дека дизајнот на производот делува при неговата продажба, па дизајнерите се обидоа тоа да изгледа стварно многу интересно. [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-1.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-2.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-3.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-4.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-5.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-6.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-7.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-8.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-9.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-10.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-11.jpg[/img] [img]http://tocka.com.mk/sliki/galerija/224-12.jpg[/img]