Microsoft Office Live

Microsoft Office Live
Strelec
 
Microsoft нуди бета верзија на online Microsoft Office.
Доколку се регистрирате, добивате подарок еден домејн, 5 е-маил адреси and much much more!:)

http://officelive.microsoft.com/

devil Мора да си од US
OooOo Hepa sea :)
devil Частете еден бе
VeGaS Nice!
јузер За тие што се од Македонија кликнете на: http://officelive.microsoft.com.mk
VeGaS juzer, ne zezaj :)))