Третиот пат на Стрелец
Третиот пат на Стрелец
Unreal Еве сведоци сме дека стрелец не подржува ниедна политичка опција во Македонија (евентуално како да ја спомна Поповска во еден пост) Ја користам оваа прилика да го запрашам јавно, КОЈА политчка опција во Македонија тој ја подржува и зошто? Ние припадниците на двете најголеми партии во Македонија на власта и опозицијата одавна сме цел на напади од стрелчо.Е сега,нека се изјасни овде,да видиме кого тој подржува и зошто,да видиме дали истиот ќе биде цел на напади или критики. П.С Не ти верувам ако кажеш дека НЕ подржуваш ниедна политичка опција [:)]
deni SDSM , strelec beshe golem navijach :) kako sho pamtam od porano
Strelec deni, никогаш не сум бил симпатизер на СДСМ... Таков впечаток си добил заради мојата отворена поддршка за Пенов за градоначалник... Меѓутоа, ниту Пенов е од СДСМ, ниту го бива него за политика... Добар градоначалник не значи и добар политичар! Unreal... Замисли да отвориме посебен топик за секој член на форумов да се изјаснува за која партија е!