Ljube mu dal na Aldo Bare ???
Ljube mu dal na Aldo Bare ???
vancom18 do moderatorot sho izbrisal nekoi komentari: zosto pana ne e baniran zaradi licna navreda? naprotiv, izbrisan mu e komentarot
Strelec На такви прашања овде не им е местото!!! Такви барања можеш да поставиш на некој од темите на овој форум: http://forums.vmacedonia.com/forum.asp?FORUM_ID=23 А коментарите не се избришани, туку се префрлени на потфорум наменет за такви постови: http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=15032