Aнтихероите на македонската катастрофална транзици
Aнтихероите на македонската катастрофална транзици
Inkognito
quote:
Чуму - политички лајф магазин Вторник, 11.04.2006 во 21 часот. Aнтихероите на македонската катастрофална транзиција Како тие стигнале до врвовите и го допреле дното? „Фамилијата на Црвенковски како синоним на македонската мафија“ - напишал Трајковски. Ова е период на една голема лага и кражба, велат Таковски и Стојков, основачи на ВМРО. Кој се четиритте мафијашки стебла на олигарсите во Македонија, што е со октоподот, зошто Георгиевски и Груевски заборавија на своите сопартици? Чуму со личните судбини за колективната драма во изминативе 15 години. Хероите станаа антијунаци?
Бев импресиониран од емисијава, Коментари?
Cheche Odlicna emisija ! Suma sumarum, site bolesti Makedonija gi zakaci 1993-1998, koga SDSM sprovede kriminalna privatizacija-grabalizacija, so totalno ekonomski kolaps na Makedonija.
Homer MakeDonski Не дозволија катакомби спречија мутирањето во зомби Блазе тебе Францијо полна си со луѓе
vancom18 site clenovi i site sto glasaat za sdsm se antiheroite, bidejki podrzuvaat takva destruktivna opcija