Баба Мара мирца на 80 години
Баба Мара мирца на 80 години
devil Навечер Мара Митревска се конектира на Интернет и останува будна до доцна во ноќта, за да полафи со своите најблиски во Европа и во Австралија Осумдесетгодишната Мара Митревска секоја вечер излегува од информативниот мрак во битолското село Гермијан и преку Интернет виртуелно патува кај своите блиски во Европа и во Австралија. Таа на стари години одлучила компјутерски да се описмени, за преку мирцање да полафи со своите најблиски роднини во странство. Старицата останува будна до доцна во ноќта, за преку Интернет да допре до Австралија. Мирца за да разбере како течат подготовките за свадбата на нејзината 27-годишна внука, која во животот ја видела само на слика. [url="http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=D063588B449259408F42A4FFAA848B08"]Повеќе[/url]
Lidija Super-babicka! :)))