На
На
Unreal Онака... Во четврток, 4-ти мај 2006 година, две минути и три секунди по еден часот ноќе, датумот и времето ќе изгледаат вака: 01:02:03 04/05/06 Интересно [:)]
sasha
quote:
Originally posted by Unreal
Онака... Во четврток, 4-ти мај 2006 година, две минути и три секунди по еден часот ноќе, датумот и времето ќе изгледаат вака: 01:02:03 04/05/06 Интересно [:)]
Ti ne znaes kolku toa menjava nesho vo mojot zivot[:)][:)][:)]
јузер А ние со стрелки што имаме саати?[:(][:D]