Теми за мобилен

Теми за мобилен
ZOTE
 
Овој топич го отварам за сите оние кои изработуваат разни теми за мобилни телефони. Јас имам K 700I и со помош на алатката за правење "Themes Creator" ја направив и првата тема за Сони Ериксон К 700I.

Еве како изгледа моето делоА кој има Сони Ериксон К 700I може да ја преземе темата на следниот линк

http://www.mytempdir.com/597561

dejan A so Motorola moze?? So novite?? Ili samo Soni Erikson?
ZOTE
quote:
Originally posted by dejan

A so Motorola moze?? So novite?? Ili samo Soni Erikson?
ZOTE

Дејан не знам кои се димензиите на сликите на твојот мобилен. На пример првата слика е споена од три различни дела. Еве еден пример

Standby 176 x 176

Standby Softkey 176 x 26

Standby Statusbar 176 x 18

И така на таму за секоја слика. Ако димензиите се совпаѓаат тогаш ќе можеш да ја користиш темата.
dejan fala, ke probam ovie denovi.
ZOTE За секојкоја сака да прави теми за мобилен, поготово за Сони Ериксон моделите овде може да ја презема алаткта Themes Creator http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=65050

А овде може да преземете туториал кој ќе ви помогне во изработка на темата
http://briefcase.rediff.com/bn/br/gjseth///k700i/K700i%20Theme%20Tutorial.zip?d=0

Би сакал овде на овој топич да ги објавувате вашите дела. Аирлија работа
ZOTE Еве ја и мојата втора тема што ја направив деновиве а му ја посветувам на фудбалскиот клуб Вардар.Напред Вардар оле
ZOTE Ако некој е заинтересиран да ја проба темава на својот мобилен, нормално доколку има К 700I може слободно да ја преземе од следниве линкови.

http://www.myk700.lasyk.net/preview/61504/-1072581294/K700-Themes-Teams-FC-Vardar.html

http://gallery.mobile9.com/f/30221/

Јас сум стварно среќен што одговорните луѓе на овие страни ја прифатиле мојата тема која е посветена на Ф.К. Вардар и ја ставиле да може кој сака да ја презима.
ZOTE

Emblem the F.C Vardar soccer club
AstalavistA Zote alal da ti e za temive prodolzi taka i daj ako sakash napraj nekoja so koli za mene :)