Ах, тие знаци & транспаренти!!!

Ах, тие знаци & транспаренти!!!
Mara
 
Ова звучи ептен СЕРИОЗНО! Не смеете ниту да се испрдите во шумата...оти отиде/отидовте!!!

Mara не фрлајте цигари на подот.....мравките ќе добијат РАК на плуќа!!!Mara


Mara па зар не е вака секогаш???????


Mara итра црква........


Mara САМО СТРОГО!!!! Нема трте-мрте-прте!!!


Mara На кој ма ти ова, а????????


Mara


Mara пазете се од алигатор........


Mara креативно, креативно....нема што!


Mara Црквава....ми стана омилена!


Mara знаков го има во КАВАДАРЦИ!!!!!!!


dalila
dalila Zabraneto e...shtoooo???Mara

Mara


Mara
Mara

Mara од многу идеи....ја нашле НАЈСООДВЕТНАТА!!!


Mara кога се плаќа? пред или после умирање?


Mara леле....пореален знак за гробиштана....пардон за слепа улица и нема!!!!


Mara ова е СУРОВО!!!!!!!!!!


Mara кој знае што се нуди во ова кафе???????


Mara НИЕ СМЕ ИДИОТИ!!!!!!!!!


Mara Лажги сос опашки!!!!!!!!Mara протести против ПРОТЕСТАНТИ!!!!!!
Mara јас би сакала да има вакви знаци....на повеќе места!!!

MaraMara оди и разбери ги знаците.......ај сега де!Mara шо кажува знакот?????????Mara Добро е....во Македонија се уште нема вакво нешто!!!Mara


Mara леле....во биртијава не е дозволено носење на НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ...хахахаха
Mara на кој бе ти така????????????

Mara Знак за лижење.....Mara е па стварно е така!!!!Mara ама знак....ајде да се карпосаме....или скамениме...Mara


Mara ИНГЛИШ!!!!!!!!!!!Mara ВНИМАВАЈТЕ кога скијате.....Mara Крајот на Земјата......Mara тие што ќе им фрлаат на крокодилите разни глупости, ги молиме да одат по нив и си ги земат назад......Mara убаво Ви вика ГОСПОД!!!!
Mara
Mara НЕ СМОРКАЈТЕ......


Mara Во замоков има ДУХ.....Mara АМА ЗНАК!!!!!!!!!!!!!
Mara ајде навалете....деца само за 6 долари....
Mara ХАХАХАХАХАХААХАХ....

Овие се знаци во јапонски автобус....ама видете на што асоцираат и што во реалноста значат....

MaraMaraMara интересен знак.....

MaraMara забрането задоволување со помош на животни....

Mara во кој знак се распознавате???????????


MaraMara ПОЗИЦИЈА БР. 3 - моја омилена....
MaraMara
Mara Лост ин транслејшн!!!!
Mara забрането дупење во мозок!!!

Mara

Mara диносаурус на патот....