Тендер

Тендер
coldwar
 
Поради презафатеноста (почнува густото на факултет) на менаџерот на кладилницата Хетбет во наредниов период принуден сум на овој чекор:

ТЕНДЕР

за преземање на раководењето со кладилницата Хетбет. Апликантите мора да ги исполнуваат следниве критериуми:

1.Мора да играат ХТ
2.Мора да имаат искуство со кладење (по можност непријатно)


Сите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, се при здрав разум и свест и имаат желба да почнат со прераспределување на финансиските средства помеќу нашите најпроминентни ХТ играчи може да се пријават овде. Одлука паѓа во наредните неколку дена.
Bravo Ja imam crna damka vo moeto minato , i zabraneto mi e da organiziram igri od vakov vid
GoDsHaNd Ne da imash crna damka nego i dolzish mnogu pari