Бес. Инфо. во врска со наместување на натпреви

Бес. Инфо. во врска со наместување на натпреви
mitko007
 
Почитувани,
Ние сме професионален прогнозерски сервис кои работи со прогнозирање на фудбалските натпревари. Со цел да ги шириме нашите услуги, ве сметаме како наш потенциален корисник, решивме да ви подариме триал претплатување на едно наше специално типување, кое се однесува на информациите во врска со еден наместен меч. Се работи за натпреварот кои ќе биде одигран за десет дена на кои укупниот коефициент ќе биде 15.00. Мечот ќе ја добие информациата во врска со конечниот резултат, полувреме/крај и вкупен број на дадени голови. Доколку сте заинтересирани да го добиете овоа сигурно special типување, со одличен коефициент, ве молиме да се пријавите на нашата mailig листа на заинтересирани, преку овој линк:

http://www.royal-bet.co.uk/mk/mailinglist.html /b

Важно: Кога се пријавувате на mailing листата, ве молиме да се регистрирате преку е-mail, со бесплатен сервер(yahoo.com), а доколку го немате, брзо и едноставно можете да го отворите на сајтот (yahoo.com) и ќе бидете во можност да ги добиете информациите на време и без страв од anti spam заштитата.(побарајте го mailот во bulk folder).

Побрзајте, бројот на местата е ограничен.

Со почитување,
url: http://www.royal-bet.co.uk
url: http://www.royal-bet.co.uk/mk - MK version
e-mail: [email protected]
tel: +447005978650
fax: +447005808649