Biseri od vashite Profesori

Biseri od vashite Profesori
Aleksandra
 
Biseri od vashite Profesroi od osnovna i sredna shkola, fax... mozete da postirate tuka...

p.s Na cas po Geografija, Profesorov moj ja prashuva drugarka mi Jasmina da odgovara na edna tema. I ona kuti, kutiii...dupka... nisho nemashe citnato...i Profesorov i vika: "Te molam kazi shto praveshe vcera, shto jadeshe, sto pieshe, kade beshe, samo nemoj da mi kutis ako ne za drugo"
GiTaRiSt o hooo kolku pati vaka mi se desilo kaj nas taka e ostanat ako te vide profesort vgrad i pazi odi odma doma da ucis poso utre odma kje te prasa i jas znajf i odma doma no ucef ucef mn ama koga si sabjle naskolo znaete kako e i taak mi vika Stani more a jas spief na cas mi dojde i mi vika aj kazimi za sto zboruvame nie jas ne znajf poso spief sakate li da mu recam zboruvafte za makiato abe profesorot crkna od smenje i se smese i me izvadi nadvor mi rece odi da pies makiato :D
deni ja gi imam eden kup ama nekoj ne se smeshni ako ne go znaes profesorot .

Po matematika : Pa deca vie nemate estetika za logika .

GiTaRiSt Nie eden den befme vaka drugari nazad site sobrani po cas na matematika i kako segoas prajfme galami na cas toj profesorot nesto se zbune i sakas da ni recit hej vie tamu trojca kolku dusi ste :D
deni
quote:
Originally posted by deni

ja gi imam eden kup ama nekoj ne se smeshni ako ne go znaes profesorot .

Po matematika : Pa deca vie nemate estetika za logika .



isto slichen biser ama profesorkata po hemija beshe .

Prestanete , vie stvarno nemate chustvo za oset !.
c0nGuR abe jas obozavav eden predmet vo osnovno/sredno (seksologija) ali za zal ne go imavme toj predmet, so keif bi diskutiral so nastavnickata/profesorkata (bez nastavnik/profesor)
NeRVoZeN nastavniko po hemija vo osnovno , sekoj cas po nekolku pati povtoruvase:Vie mislite deka znaete,a ne znaete ustvari deka nisto neznaete...:)))
Tanja19 U osnovno ucitelkata po francuski mnogu se nervirashe koga nekoj ne znaeshe nesho i vikashe:lele,kako mozeshe vakva glupost da kazis i ushte ziv da ostanis?!glupco,glupco...glupco-tupco!MA ODI PO GAVOLITE!(ustvari i ideshe da pcue,ali ne i beshe zgodno,i samo na ova i teknuvashe vo kriznite momenti:))...i ja fakashe vratata,napushtashe cas:)...slaba beshe so zivcite:)

suschestvo Profa od sredno koj imase polno lapsuzi i bese omilena tema kaj ucenicite, veli vo edna prigoda vaka:

Profa: - Ajde site klupite pod masa, kje pravime test !
Bubi Prof po fizika:Sledniot cas ke napravime eden nenajaven test
Istiot prof za vreme na pismenata fizika:Ako fatam lifcinja kaj so prepisvate ke vi gi zemam,do tri pati si imam posle vi go zemam testot
Prof po angliski:Deca mnogu ste tolkative
misko Aleks. kako mozheshe da otvorish vakva tema?Znaesh deka ne mi stignuvaat celi fermani za da gi kazam lapsusite :)

Prof. po francuski obajsnuva KROF na francuski shto e, za da ni stani na site pojasno shto e KROF im vikam jas po narodski CHATIJA i drugar mi do mene i vika na prf. "Mozhi i CHAKIJA" :D.

PRof. po latinski jazik e star chovek koj sega treba da odi vo penzija i znaete ne mu se doslushuva, ne mu se dogleduva,no bidejki e star raboti po mn. stari metodi.Uchenichka koja ne e zadovolna od ocenkata mu se obrakja vaka :"Dobro be ti da ne ne si salam veshter eden", negoviot odgovor e "DA".Vakviot odgovor e odgovor na prethodnoto prashanje a ne na ova.

Aj kje uploadiram klipchinja za skoro vreme ;)
otkacalkaMK ucitelkata po mk jazik go prasuva soklasnikot -ti koga ke bides spermen? :)))