час по навивање

час по навивање
a-pin-dim
 
Аплаузи за победникот

Во Штип имаше сe и сешто. За 90 минути се сменија три годишни времиња (ветер, дожд, сонце), но имаше и околу 300 навивачи од Тетово. Тоа беше причината за навредливите и национални скандирања од двете страни. Имаше вербални препукувања, но во Штип навивачите од Тетово ја добија лекцијата. Добија час по навивање од "Фаланга", која по мечот со аплаузи ги испрати фудбалерите на Шкендија 79. Само да потсетиме дека при 1:1 во Тетово домашната публика со камења и тврди предмети маваше по експедицијата од Штип и зошто ФФМ и МВР не дозволија на првиот 1/2 меч да има навивачи на "сините".
VeGaS Cash?!?!?!?!?!
dejan Bravo be Stipjani!!
Stip za glaven grad hehe:)))