Kinky: Колку пати неделно гледате порнографија?

Kinky: Колку пати неделно гледате порнографија?
Carpathian Lord
 
Некои можи ке превртат очи ама сепак ова е форум за забава...па оти да не и ова прашање. Таа што ќе преврти очи is narrow minded.
Прашањето е и за порно филмови и слики..или нешто слично...your imagination.:D
VeGaS Vo zivo ili po mediumive?
Carpathian Lord ах...па...
Ај по медиумиве. Ако некоја е воајер слободно нека кажи
SydneyGuy I had to put down my 'PRIVATE' magazine to post this .......

Now it's down to only about a hundred times a day ....... I had to cut down because it was starting to affect my eyesight LOL
Natasa Jas ne gledam pak ic.Tebe od tolku gledanje ne znam kak ne ti se slosvit.
Carpathian Lord Второ место „Секој ден“ ...добро е добро ... се фрлаат предрасудите...