Дрога - Литература

Дрога - Литература
DonVito
 
Колеги ми е потребно литература за дрогата, како таја влијае во човекот,и други особини на дрогата, потребно ми е за на факултет - семинарска работа, додека имате некоја литература на македонски би бил многу благодарен, подолу катја имаше отворено топик за марихуаната и тоа ми беше во корист, но додека ви се наога нешто ве молам пастирајте.