Koga Bi Gi Imal ?

Koga Bi Gi Imal ?
TimeHacker
 
So Bi napravile koga bi gi dobivale na lotarija,ili na bingo 1000.0000 $ Evra ? kako prvo bi sakale da gi potrosite ? so ke napravite? prviot cekor? jas za mene bi doniral pari ednas za deca bez familija,i za povredenite na nesreci.! postirajte so imate..
SydneyGuy Vednash kupuvam harem
xokaido Ja obavezno ke dadam vo dobrotvorni celi nesto...potoa ke si iznakupam raboti...ke prosetam niz sveti ke odam za New York ...:)...so edna prekrasna osoba...my girlfriend..:)
M-I-L-A ufff.jas sum si skromna,najprvin na tie sto im treba pari poveke od mene..a potoa toa sto ke ostane ke si kupam nesto za mene...
The_Crow ajde bre site dusegrizni na forumov neka vi se padnat pari na lotarija pa ke ve vidam site dali ke dadete eden denar za decata bez familija. Daj trgnete gi maskite ne veruvam deka tolku mnogu sakate da donirate pari. Jas prvin bi si kupil eden hektar imot bi si napravil edna kuka na 2-3 sprata i bazent i kosarkarsko igraliste posle ke mu ja mislam so restoto sto ke praam.
Unreal Би се фрлил на доживотно трошење на 50% од парите, а другите 50% одма на книшка за наследство
misko Crow se soglasuvam so tebe za pishanoto gore iako sekoj od nas ako ima tolku mn. pari bi doniral ako ne mnogu bi doniral neshto.Konkretno za mene bi gi vlozhil vo biznisot ili bi gi vlozil vo drug biznis za da mozham da gi dupliram,pa potoa bi doniral za razno razni humani celi itd.
`Xa0c Ништо нема да донирам.Пола ќе инвестирам (ланец продавници низ Македонија)пола ќе одат на Куќа,базен,кола и сл.

TimeHacker заборави да кажеш дека една третина би ги дал за ацц на #macedonia Kidding,no hard feelings
јузер Bi gi ispral :))
xokaido
quote:
Originally posted by јузер

Bi gi ispral :))


Vo masina za perenje..
TimeHacker ne znajte kako da troshite pari be c c c c.:))
Nina87 Bi bila bogata:)
TimeHacker site bi bile koga bi gi imale,no vo sto bi gi upotrebila/potrosila ?
tincheto epa jas vo shetanje ke gi potrosham
Martina edno ubavo stance u Skopje, mozda nekoe malo kolice i se drugo za setanje i obleka