Documents

Documents
Jakov
 
Абе сељак блгарски
Тие на сликата не го напишаа македонскиот јазик него ја составија современата македонска азбука.
Стварно си бил буљаш.
naomvraca Йосиф Ковачев родом от Щип
http://macedonia.nexuswebs.net/kovachev/kovachev.html
naomvraca По козметичките и принудни демократски промени во Македонија, навистина селективно и со секакви можни пречки, но на површина почна да излегува големиот фалсификат за наводното македонско етничко чувство на луѓето кои самата поранешна југословенска Социјалистичка Република Македонија ги прогласи за духовен темел на своето суштествување. Станува збор за нашите преродбеници и револуционери: Јоаким Крчовски, Кирил Пејчинович, браќата Миладинови, Григор Прличев, Рајко Жинзифов, Јордан Хаџиконстантинов Џинот, Партениј Зографски, Марко Цепенков, Војдан Чернодрински, дедо Иљо Малешевски, Димитар Поп Георгиев Беровски, Гоце Делчев, Даме Груев, Никола Карев, Јане Сандански, Ѓорче Петров, Пере Тошев, Христо Узунов, Димо Хаџи Димов и недоброј други. Сите тие, вклучувајќи го во поголемиот дел од својот живот и Крсте Петков Мисирков, недвосмислено се чувствувале како Бугари и во своето дејствување секогаш барајќи разни модели се бореле да ја заштитат бугарштината во Македонија.
ilarius http://img67.exs.cx/img67/6475/brailsford.jpg
http://img67.exs.cx/img67/8450/MapbyAmiBoue1847.jpg
http://img67.exs.cx/img67/5561/Safariknarodi.jpg
http://img55.imageshack.us/img55/5469/1873balcani8cl.jpg
http://img10.exs.cx/img10/3681/mackenzie.jpg
http://img56.exs.cx/img56/8360/sax.jpg
http://img56.exs.cx/img56/2776/british42.jpg
http://img56.exs.cx/img56/7139/kiepert.jpg
http://img56.exs.cx/img56/2109/lejean.jpg
http://img56.exs.cx/img56/5857/VolkerkartevonMittel-undSudosteuropa.jpg
http://www.anesi.com/rmap1.jpg
http://img56.exs.cx/img56/3069/slaveni-karta.jpg
http://img57.exs.cx/img57/1241/ResizeofEuropavolkerundsprachenkarte.jpg
http://img57.exs.cx/img57/8127/1880-geoturkeyethnographical.jpg
http://www.lib.utexas.edu/maps/historical/shepherd/races_balkan_shepherd_1923.jpg
http://www2.bc.edu/~heineman/maps/ethnic.jpg
http://img57.exs.cx/img57/7518/macedonia_19192.jpg
http://img296.imageshack.us/img296/7540/makedonienlandschaftsundkultur.jpg

http://makedonija.150m.com/makedonija/macedoniaethnographicmaps.htm

http://ilarius.blogspot.com/
chuvashki
quote:
Originally posted by tane komita

Сега ми е јасно како ве увериле дека нема македонци а има само бугари.
Потруди се да најдеш србски географски карти, ќе ја видиш истата шема, но наместо бугари пишува срби.
Јас ги имам и едните и другите - па затоа знам какви „браќа“ сте.
Сега сум во дилема кому да му верувам - на бугарите или србите.
НАЈДОБРО Е: НИТУ НА ЕДНИТЕ НИТУ НА ДРУГИТЕ.
мојата историја ми ја кажаа моите претци - нив ќе им верувам. Мојата историја е напишана од моите дедовци, прадедовци, прапрадедовци и.т.н.пренесувана од колено на колено - каква е таква е, ама е вистинска историја.
Тие најдобро ја знаат а не некакви си бугарски или србски историчари кои тоа го работеле по налог на политичарите.Тука нема ни една бугарска или српска карта, има странски..и на ни една карта нема Македонци. На сите карти има Бугари.
naomvraca Eто плоча от Битола
http://forum.all.bg/download.php?Number=882982

защо е замазан надписа? некой знае ли

мислим дека отговора е че е пишува бугарски
n/a Izklucitelno golem procent ot bugarskite politici,yceni i obstestvenici sled Osvobojdenieto sa rodom ot Macedonia.Az nai-pocitam polkovnik Boris Drangov.Toi rodom ot Skopie,geroi ot Parvata Svetska Voina,neveroiatan licnost.Bil e komandir na procytiot "Peti Makedonski Polk".
miki maus hahahah пишува на бугарски книжовен jaзик и се говори както за шопска,мизийска,родопска и др носий од Бугариja
miki maus еви македонка и како е написувана по етнос

Leopold
quote:
Originally posted by mnik

quote:
Originally posted by dnahla
WWI Deutsche Postkarten
Bulgarien, nazionale Trachten aus Mоеsia, Thrakien, Mazedonien und Dobrogea.


First of all, on your picture there is no mention of any Mazedonische Trachten. zweitens, If this would be true, it is only war propaganda of your Beloved Allied(Verb#252;ndete) to whom you delivered so many inocent Jews which was the prize for Macedonia...

So I said I was off this topic, but hmmmm.

Ill put it like this for you.... while the normal people and peasants who were very poor were trieing to make their way throught the mass you provoked(Serbs Bulgars and Greeks) and make it the best out of it, Macedonian Revolutioneries had the courage to declare what the reality was.

Boris Sarafov, one of the Leaders of the Illinden Uprising wrote the Following in the "Makedonski Golos" a Macedonian Propagandist News Paper in Petersburg, Russia:well Im really waisting my time with you Bulgs... so Im done...


Just a SMALL correction, "Hammond" reader, Sarafov was already DEAD for MORE than 2 (two) years when ...."the Following in the "Makedonski Golos" .... appeared. This quotation has indead a connection with Sarafov, but you'll never know WHO exactly wrote it, when, where and how.
Leopold
quote:
Originally posted by mnik

quote:
Originally posted by Leopold
Just a SMALL correction, "Hammond" reader, Sarafov was already DEAD for MORE than 2 (two) years when ...."the Following in the "Makedonski Golos" .... appeared. This quotation has indead a connection with Sarafov, but you'll never know WHO exactly wrote it, when, where and how.


well another small correction, we know who quoted it and published it

Izdatel: D. D. Pavle Chupkovski..... Publisher of Makedonski Glas in St. Petersburg

So Sarafov was quoted, because the Chupovski and Co. were the same opinion

and thats way back before anyone did invented anything


Wrong answer "Hammond" reader. No one ever asked you who "quoted" what, but who WROTE this "quotation", when, where and how.

And BTW, it was NOT Sarafov........

Leopold
quote:
Originally posted by mnik

quote:
Originally posted by Leopold
Wrong answer "Hammond" reader. No one ever asked you who "quoted" what, but who WROTE this "quotation", when, where and how.

And BTW, it was NOT Sarafov........
all bulgs are smart asses, arent you????
Stop let me think, ofcourse you invented the PC, and the Cyrilic. Aklo vi teche niz ushi

talk to my hand.........


And BTW, we did NOT invent this "quotation" by Sarafov, but you'll never know who did it and what was his connection to Sarafov....
You just read some "Hammond".
Leopold
quote:
Originally posted by mnik

quote:
Originally posted by Leopold
You just read some "Hammond".


and you just watch your mouth.
dont be so self confident and arogant of your imagined superiority...


Oh, whatever you say! You don't want to read Hammond any more?
Leopold
quote:
Originally posted by mnik

quote:
Originally posted by kolkoto

In his letter Delchev informs Zografov that he sends gold coins for buying and transportation of arms and ammunition for the needs of the Organization in Macedonia (Sofia, February, 1899)

http://www.soros.org.mk/archive/G04/02/A04_02/sa2704.htm


yeah right,edited and published by "Bulgarian Institute of History, Sofia"
Since you say so:

"Copyright The Archive of MACEDONIA '98"
http://www.soros.org.mk/archive/G04/02/A04_02/sa2704.htm
Leopold
quote:
Originally posted by mnik

quote:
Originally posted by Leopold
Wrong answer again! And no proof again, well what a SURPRISE
Tell Donski that the answer is far away from Sofia, and the name of the author of this quotation starts with "A".


Ah let me see, you the all knower can enlighten us???
If you didnt noticed, it is not just Donski, but Kirjakov as well Ristovski...

but how ever, your attempts to acctualy stream the attention far from the true issue is remarcable...

it is not who was quoted, it is what the quoatation tells us!!!

and it tells us, that Macedonians, way before any TITO could do any brain washing, were seeing them as separate, and that hurts you, isnt it it tells you that what you learn in your Tatar School does not matchs the reality, and you cant stand that

All the documents that I posted you here in this Topic, shows you that the Natural and Ethnical Tendency of the Macedonians was to Rise in one United Macedonian Nation....

Unfortunately, this attempt was always sabotaged by the Neighboring Countries, especially by the Bulgars....Well, but the author of this "quotation" has nothing to do with Macedonians and with Sarafov himself. But you (just like the guys from St. Petersburg then - AFTER Sarafov was killed) prefer to stress on ignorance and false. Be sure, it's perfectly clear who and what hurts.
Do you still insist it's not important if this "quotation" is linked with Sarafov exactly? If yes - I've nothing against your wishes
Leopold
quote:
Originally posted by mnik

quote:
Originally posted by Leopold
And BTW, we did NOT invent this "quotation" by Sarafov, but you'll never know who did it and what was his connection to Sarafov....
You just read some "Hammond".

The first page of the Paper Makedonski Glas, where Sarafov was quoted, his quote was edited on every new Edition of the Paper:


to the Arogant Bulg, here is where we know what Sarafov said:

News Paper "Shtampa" from 30-11-1903 where he was Inteviewed, Similar statment with same content was given by Sarafov for the Sofijan-Bulgar News Paper "Mir" from 02-12-1903.

All according Atanas Kirjakov and Alexander Donski and Akademik Blaze Ristovski.

So be my guest and look for those Papers, and send me Copy of them, so we can discuss about it.


"News Paper "Shtampa" from 30-11-1903 where he was Inteviewed, Similar statment with same content was given by Sarafov for the Sofijan-Bulgar News Paper "Mir" from 02-12-1903."

Wrong answer again! And no proof again, well what a SURPRISE
Tell Donski that the answer is far away from Sofia, and the name of the author of this quotation starts with "A".