Ideja za sopstven biznis !

Ideja za sopstven biznis !
MaDaGaSkAr
 
Pa ne bi sakal da komentiram ni sto ni kako razgledajte sami kako ednostavno mozete da zapocnete VOIP biznis !!! razgledate ja stranata www.istel.tk i dadete gi svoite komentari :)
darkjesus па да се започне VOIP бизнис и баш не е така лесно. До пред извесно време во Македонија немаше закони и регулативи за оваа работа и се беше под јурисдикција на МТ. Од почетокот на 2006год донесени се низа закони и правилници и доколку сакаш да започнеш VOIP бизнис ти требаат неколку предуслови како на пр. нотификација од управа за телекомуникации и регистрирање и земање на 0800 број, договор за интерконекција со МТ кој кошта едно чудо пари, време и нерви, опрема, луѓе што ќе работат со истата и бла бла други работи.

Од друга страна конкуренција, МТ, ОнНет, НексТел, Инсиде Телекомуникации и ред други компании

Едноставно започнување на бизнис? НИКС!

п.с. него откако си мавна реклама не ќе е лошо барем малце попрофесионално да настапите.. домаин com.mk чини само 600 денари, хостинг за само 1200 денари...