ОМО Илинден-Пирин на прокурор

ОМО Илинден-Пирин на прокурор
Кракра
 
Прокуратурата ще прегледа всички документи, свързани с ОМО "Илинден"

Главният прокурор Борис Велчев е уверил лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, че прокуратурата ще прегледа внимателно всички документи и факти, свързани с ОМО "Илинден"


Главният прокурор Борис Велчев се срещна с народни представители от ВМРО - БНД по тяхно желание, съобщиха от пресслужбата на ВМРО.

Основният въпрос на срещата е бил учредяването на ОМО "Илинден" - ПИРИН. Депутатите са уведомили главния прокурор за факти, доказващи според тях незаконосъобразността на някои действия при учредителното събрание на 26 юни 2006 г. в Гоце Делчев.

Борис Велчев е уверил, че прокуратурата много внимателно ще прегледа всички документи и факти, свързани с ОМО "Илинден", за да може да се вземе правилното решение, когато дойде делото за тяхната регистрация. Председателят на ВМРО - БНД Красимир Каракачанов е предоставил на главния прокурор информация за опитите на тази сепаратистка организация вече 15 години да създава проблеми на територията на България, се посочва в съобщението.
Satanico Pandemonium I zosto nie da mu veruvame na Bugarskiot "prok*rator"? Bugarija go krsi zakonot za malcinstva po site mozni tocki i se prai naudrena. Vie ednistveno ke go smenite mislenjeto ako EU vi naredi taka. Inaku , temava e zaklucnea zaradi:

1. Bugarski jazik

2. Malicioznosta

3. Tvojot podpis koj gi ukazuva tvoite nameri, te sekoja diskusija so tebe ke se pretvori pak vo prepuknuvanje koe ke bide inicirano so veke poznatiot Bugarski spam.

Ne gledam pricina da se vodat so vas diskusii za Makedoncite vo Bugarija. Da se nadevame deka nekoj ke ve prinudi (so nasa pomos) da Makedoncite gi priznaete i platite se za zloto sto go imate storeno sprema Makedonija i Makedonskiot narod/