Македонија на Yahoo

Македонија на Yahoo
трендафил
 
Мислам дека ова е значајно за нас и како вест и политички. Затоа темава ја отварам овде.

Види повеќеSatanico Pandemonium Da, smetam deka e vazno ova no ima veke takva tema otvoreno:

http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=16678