Видеа за Македонија

Видеа за Македонија
wolf_pack
 
La nature et la culture de la R#233;publique de Mac#233;doine
http://video.google.com/videoplay?docid=-4479793355720983364&q=travel duration%3Amedium

Republic Of Macedonia - CNN Commercial
http://www.youtube.com/watch?v=qv4i_T2-fpU&search=cnn%20macedonia

A Day in Macedonia (Part 1)
http://www.youtube.com/watch?v=YevEHfkRO-o&search=macedonia
darkjesus Супер се сите овие работи. И мислам дека редно е малце повеќе да се запниме со пропаганда.. Значи сите овие (или дел) линкови ставајте ги во вашите потписи на е-маил, форум и ред други места, малце спамовајте и нека научи секој еден за Македонија.