DBF Recovery

DBF Recovery
darkjesus
 
Дечки работава е многу итна

Ми треба recovery програмче целосна верзија со крак за DBF
Unreal
quote:
Originally posted by darkjesus

Дечки работава е многу итна

Ми треба recovery програмче целосна верзија со крак за DBF


Кажи бе точно како се вика програмот
darkjesus кое било DBF Repair програмче
Unreal
quote:
Originally posted by darkjesus

кое било DBF Repair програмче


а зш не пробаш ресторе да му напрајш на компјутерот?
Restore point барај во Start/Programs/Accessoires/Recovery

Најдов програмче ама све е trial,сеа барам крак...
Unreal http://www.shareup.com/DBF_Recovery-download-29828.html

пробај барем со демово да завршиш работа